ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY (ΛΙΖΕΚΑΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ ΟΕ)
Πόλη:
Λάρισα
Διεύθυνση:
Ηρώων Πολυτεχνίου 51, 412 22
Τηλ.:
2410 672002
Κιν.:
6948803219
Fax:
2410672003
Url:
Email:
Τομείς δραστηριότητας:
  • Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις Συστημάτων Ασφαλείας-Υλοποίηση Μεγάλων Έργων
  • Στατικές Φυλάξεις
  • Περιπολίες
  • Χρηματαποστολές
  • Μεταφορά Πολύτιμων Αντικειμένων
  • Προστασία Υψηλών Προσώπων
  • Εκπαίδευση
Ακολουθήστε μας:

Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY ως Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ιδρύθηκε το 1995. Eίναι εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Λάρισα, ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής της είναι ο κ. Βασίλειος Λιζέκας.

 

Αντικείμενο της ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY, η οποία λειτουργεί με βάση τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και η εφαρμογή συστημάτων ελέγχου υψηλής τεχνολογίας για την επιτήρηση χώρων και εγκαταστάσεων, η οργάνωση μέτρων ασφαλείας σε μονάδες υψηλού κινδύνου και η παροχή υπηρεσιών φύλαξης (στατικές, κινητές, περιπολίες).

 

Το προσωπικό ασφαλείας που χρησιμοποιείται για τις φυλάξεις διαθέτει την προβλεπόμενη από το Νόμο ειδική άδεια (Ν.2518/97) που χορηγεί η Ελληνική Αστυνομία, είναι άριστα εκπαιδευμένο και διακρίνεται για το ήθος, την συνέπεια, και τη επαγγελματική του ευσυνειδησία. Επίσης έχει γνώσεις χρήσης  πυροσβεστικών μέσων και παροχής πρώτων βοηθειών.

 

Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ως προς την παροχή υπηρεσιών  & την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, πιστοποιημένο  σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, από το διαπιστευμένο οργανισμό Q-chek.

 

 

 

            ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

 

1)    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ εξελιγμένης τεχνολογίας. Εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας ενσύρματα και ασύρματα για την εσωτερική ή περιμετρική κάλυψη οικιών και επαγγελματικών χώρων.

2)    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ κλειστού κυκλώματος (CCTV) για την επίβλεψη και επιτήρηση χώρων και εγκαταστάσεων και την επιβεβαίωση απειλής ή προβλήματος.

3)    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ για την έγκαιρη ανίχνευση και την κατάσβεση  της φωτιάς, πριν αυτή καταστρέψει τους κόπους μιας ζωής.

4)    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (αντικλεπτικές αντένες).

5)    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ACCESS CONTROL) που επιτρέπει την πρόσβαση  σε συγκεκριμένους χώρους επιλεγμένων ατόμων, καθώς και για την καταγραφή προσέλευσης και αποχώρησης προσωπικού και την ωρομέτρηση.    

6)    ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ χώρων, εγκαταστάσεων  εκδηλώσεων,  V.I.P.΄s κ.λ.π.

 

 

 Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY διαθέτει δικό της Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού που λειτουργεί από το 1996. Στόχος της όμως από την αρχή ήταν ή δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Λήψης και Επεξεργασίας Εικόνας, το οποίο υλοποιήθηκε το 2000 καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.

 

 

Στόχος μας είναι  η ασφάλεια των πελατών μας από κάθε κίνδυνο που είναι δυνατό να αποφευχθεί με ανθρώπινό δυναμικό και τεχνικά μέσα. Η ποιότητα και ο σεβασμός των υπηρεσιών μας έχουν προτεραιότητα στην εταιρεία μας.

 

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας με χαμηλό κόστος υψηλά στάνταρ πρόληψης.

 
Bookmark and Share