ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY
Πόλη:
Πύργος
Διεύθυνση:
Πατρών 111 Β, 271 00
Τηλ.:
26210 27835
Κιν.:
6936814221
Fax:
Url:
Email:
Τομείς δραστηριότητας:
  • Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις Συστημάτων Ασφαλείας-Υλοποίηση Μεγάλων Έργων
  • Είδη Ατομικής Προστασίας
  • Στατικές Φυλάξεις
  • Περιπολίες
  • Χρηματαποστολές
  • Μεταφορά Πολύτιμων Αντικειμένων
  • Προστασία Υψηλών Προσώπων
  • Κέντρο Λήψεων Σημάτων
Ακολουθήστε μας:

Η «BnD Solutions Υπηρεσίες Καθαριότητας – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY» δραστηριοποιείται στον χώρο των φυλάξεων, των συστημάτων ασφαλείας και καθαρισμού κτιρίων  σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί  πάνω από 200 εργαζομένους .

Τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας, Καπνίσης Ανδρέας, ηλεκτρονικός, Καπνίση Θεοδώρα απόφοιτος του τμήματος Management του University of the West of Scotland και η Καπνίση Παναγιώτα απόφοιτος του τμήματος Business Economics with Finance του πανεπιστημίου του Paisley  με MSc  at Economics, Banking & Finance στο Glasgow University, θέτοντας κάθε φορά υψηλούς στόχους,  έχουν ως κύριο στόχο η  εταιρία να διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την ικανότητα του προσωπικού της, την άρτια οργάνωση και την συνέπεια, σε όποιο έργο αναλαμβάνει.

Η «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY» στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 200 m² που αγοράστηκε για τις ανάγκες της, οργανώθηκε και εξοπλίστηκε με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργεί σε επίπεδο ISO 9000/2001. Είναι η μεγαλύτερη  επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ηλεία και μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα .

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι οι κύριοι λόγοι που την οδήγησαν στην κορυφή των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα.

H επιτυχημένη πορεία της ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY  στηρίζεται στην φιλοσοφία του «TOTAL SECURITY SYSTEM», του άριστου συνδυασμού ανθρώπινου δυναμικού, τεχνολογίας και διαδικασιών που καθορίζουν την κάθε υπηρεσία ή σύστημα ασφαλείας.

Η «ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY» διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένα άτομα, με αποδεδειγμένη επαγγελματική συνέπεια και εμπειρία και την απαραίτητη υποδομή σε τεχνολογικό εξοπλισμό, είναι σε θέση να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιοδήποτε έργο ασφαλείας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY έχει τοποθετήσει πάνω από 2500 συστήματα ασφαλείας σε καταστήματα και οικίες σε όλη την Πελοπόννησο. Η εταιρία μας έχει ως αρχή της όχι απλά την συνεργασία με τους πελάτες αλλά την άψογη σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας που με τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει αλλά και να διατηρήσει.

Στο πελατολόγιο μας εκτός από ιδιώτες συμπεριλαμβάνονται τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά συγκρότημα και Νοσοκομεία , Δημόσιες Υπηρεσίες, Αερολιμένες, Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Πρόσωπα (VIP Protection), καθώς και καλλιτεχνικές εταιρείες.

 

 
Bookmark and Share