MORE SECURITY Ε.Π.Ε.
Πόλη:
Αθήνα
Διεύθυνση:
Κονίτσης 1, 104 45
Τηλ.:
210 8847288 / 210 8815668
Κιν.:
Fax:
210 8259299
Url:
Email:
Τομείς δραστηριότητας:
  • Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις Συστημάτων Ασφαλείας-Υλοποίηση Μεγάλων Έργων
  • Στατικές Φυλάξεις
  • Περιπολίες
  • Χρηματαποστολές
  • Μεταφορά Πολύτιμων Αντικειμένων
  • Προστασία Υψηλών Προσώπων
  • Εκπαίδευση
Ακολουθήστε μας:

Η More Security παρέχει Ιδιωτικές Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας. Η εταιρεία διαθέτει ειδική άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, η οποία έχει εκδοθεί από το 1ο Τμήμα Αντιμετώπισης του Εγκλήματος, το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Αρ. Αδείας Υπουργείου Δημόσιας Τάξης : 3015/39/60/604-ιζ) . 

Η More Security, διατηρεί την έδρα και τα κύρια γραφεία της στην Αθήνα. Διαθέτει πολύ έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό και σε επίπεδο γραφείων αλλά και σε επίπεδο φύλαξης που είναι και η βασική δραστηριότητα της εταιρείας.

Έχοντας εξασφαλίσει στρατηγικές συμμαχίες με ηγετικές εταιρείες του χώρου, η More Security είναι σε θέση να προσφέρει και στους πελάτες της τις εναλλακτικές τεχνολογικά προηγμένων εποπτικών συσκευών - προϊόντων φύλαξης και ασφαλείας (π.χ. συστήματα συναγερμών, συστήματα παρακολούθησης και εγγραφής, περιφερειακά, κτλ.) καθώς και εγγραφή σε Κέντρο Λήψεως Σημάτων για την 24ωρη παρακολούθηση των συστημάτων αυτών.

Επίσης, η More Security έχει να επιδείξει ένα μεγάλο και πελατολόγιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες και ονομαστές εταιρείες. Οι πελάτες της More Security που την εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες της ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων όπως εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, εισαγωγικές & εμπορικές εταιρείες, πολυκαταστήματα, βιομηχανικές εταιρείες κτλ. Σε αυτό το τομέα, η εταιρεία διαθέτει και έναν καλό αριθμό συστατικών επιστολών που είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Το όραμα της More Security είναι να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας που με τη σειρά τους θα παρέχουν το όχημα μέσω του οποίου οι πελάτες της θα αποκτούν καλύτερη ποιότητας ζωής.

Επιπλέον, η More Security επιθυμεί να αποτελεί και να θεωρείται ως ένας από τους κύριους Στρατηγικούς Συνεργάτες των Πελατών της, ο οποίος συμβάλει αποτελεσματικά στη δική τους καλύτερη ασφάλεια.

Η αποστολή της More Security έγκειται στην παροχή υψηλού επιπέδου και αξιόπιστων υπηρεσιών στο τομέα της Φύλαξης και Ασφαλείας καθώς και συναφών Υπηρεσιών μετά από αξιολόγηση των αναγκών των πελατών της.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ :

Η Εταιρεία μας, με πλήρη επίγνωση και υπευθυνότητα αναγνωρίζει ότι η ασφαλειά σας δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών, πρέπει να βασίζεται σε έμπειρο - κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό.

Την Προσωπική σας φύλαξη ή του χώρου σας, αναλαμβάνουν οι Φρουροί της "MORE SECURITY ΕΠΕ", οι οποίοι προσλαμβάνονται με αυστηρά κριτήρια από ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας σε συνεργασία με Γιατρό ψυχολόγο, συνεργάτη της Εταιρίας μας, ο οποίος εξετάζει τους υποψήφιους για ταχύτητα αντανακλαστικών και ικανότητα λήψης γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων. Από τον ιατρικό συνεργάτη μας εκπαιδεύονται επίσης σε πρώτες βοήθειες.

Ολοι οι φρουροί, οι οποίοι προέρχονται από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού, εκπαιδεύονται από τους ειδικούς εκπαιδευτές της Εταιρείας μας στις μεθόδους φρούρησης, άμεσης επέμβασης, πυρόσβεσης, και αντιμετώπισης κακοποιών ή τρομοκρατών για να είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να προστατεψουν τη Ζωή και την Περιουσία των Πελατών μας.

Ο εξοπλισμός των αυτοκινήτων των φρουρών μας περιλαμβάνει :

1. Προβολείς ανίχνευσης χώρων και εγκαταστάσεων

2. Σειρήνα εκφοβισμού και φάρο άμεσης επέμβασης

3. Ειδικούς 20/λιτρους πυροσβεστήρες

4. VHF για άμεση επικοινωνία

5. Κινητή τηλεφωνία

6. Συσκευή οξυγόνου και πλήρες φαρμακείο

7. Εξαρτήματα απεγκλωβισμού

Σε περιπτώσεις φύλαξης Επωνύμων προσώπων (V.I.P. Guarding) οι φρουροί μας, οπλοφορούν με κανονική άδεια.

Τέλος μην ξεχνάτε, πως οι Φρουροί της "MORE SECURITY ΕΠΕ" που αναλαμβάνουν την προσωπική σας ασφάλεια και την φύλαξη του χώρου σας, είναι οι Aνθωποι που θα σας προσφέρουν το αίσθημα της Ηρεμίας και της Ασφάλειας, σε κάθε περίπτωση που τυχόν θα τους χρειαστείτε.

 
Bookmark and Share