HIGH TECH SYSTEMS
Πόλη:
Αθήνα
Διεύθυνση:
Αχαρνών 475, 143 43
Τηλ.:
210 2514636
Κιν.:
Fax:
210 2514634
Url:
Email:
Τομείς δραστηριότητας:
 • Εισαγωγείς - Χονδρική Πώληση Συστημάτων Ασφαλείας
  • Επιτήρηση video
  • Έλεγχος πρόσβασης
  • Συναγερμοί/Περιμετρική προστασία
  • Πυρασφάλεια/Πυρανίχνευση/Safety
  • Αντικλεπτικά συστήματα
  • Ανιχνευτές μετάλλων-όπλων
 • Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις Συστημάτων Ασφαλείας-Υλοποίηση Μεγάλων Έργων
Ακολουθήστε μας:

H High Tech Systems είναι κορυφαία εταιρία στην περιμετρική προστασία έχοντας υλοποιήσει, με τους συνεργάτες της, εκατοντάδες έργα συστημάτων ασφαλείας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Η HTS αντιπροσωπεύει σημαντικό αριθμό κατασκευαστών συστημάτων ασφάλειας, αυτοματισμών & συστημάτων επιτήρησης, προσφέροντας στους πελάτες της την ασφαλέστερη και οικονομικά αποδοτικότερη λύση ασφαλείας. Η High Tech Systems είναι παρούσα, με διακριτικότητα, στην σχεδίαση και υλοποίηση σημαντικών έργων, παρέχοντας τις πιο εξιδικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας.

INVISIBLE PROTECTION

Τα συστήματα περιμετρικής προστασίας GPS εγκαθιστούνται υπόγεια & επομένως δεν μπορούν να εντοπιστούν, να ανιχνευτούν ή να σαμποταριστούν. Παρέχουν υψηλή ασφάλεια χωρίς να επεμβαίνουν στην αισθητική εικόνα του περιβάλλοντα χώρου.

MEGAPIXEL VIDEO SYSTEMS

Συστήματα επιτήρησης που επιτρέπουν την σύλληψη, την αποθήκευση και την μετάδοση εικόνων υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο και σε συνεργασία με το περιμετρικό σύστημα προστασίας. Ευφυής ανίχνευση εικόνας μέσω εξιδεικευμένου λογισμικού.

Ιστορία

Η High Tech Systems αποτελεί την εξέλιξη της εταιρίας Greece Electronics Speciality Services ( GESS ) που ιδρύθηκε το 1987 με κύρια αντικείμενα εργασιών την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών εικόνας ( Sony, JVC Panasonic, Philips , ITT , Siemens & AKAI ) και την εγκατάσταση συστημάτων μεταφοράς ψηφιακής εικόνας.

Το 1996 εισέρχεται στον χώρο των επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες στην μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας, στην υλοποίηση έργων ψηφιακής διαχείρισης εικόνας, καθώς επίσης στην εγκατάσταση συστημάτων επιτήρησης και συστημάτων περιμετρικής προστασίας υψηλής ασφάλειας.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 ιδρύεται στην Σόφια Βουλγαρίας η εταιρία High-Tech Systems Ltd με κύριο αντικείμενο εργασιών την αποκλειστική αντιπροσώπευση επαγγελματικών συστημάτων ασφάλειας, ψηφιακών συστημάτων περιμετρικής προστασίας, καθώς και εξελιγμένων λογισμικών συστημάτων ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας μέσω ευφυών συστημάτων επιτήρησης.

Η 23χρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία ,η εξειδίκευση, η υπευθυνότητα, αλλά κυρίως η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών κατέταξαν την High -Tech Systems σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του χώρου επιτρέποντας παράλληλα σε αυτή να γίνει ο αγαπημένος επιχειρησιακός συνεργάτης των πιο πεπειραμένων επαγγελματιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.

Εκτός από την παροχή υψηλής τεχνογνωσίας και ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο των επαγγελματικών συστημάτων ηλεκτρονικής προστασίας, η HTS έχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας για λιμένες, αμυντικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια, φυλακές, αερολιμένες, στρατόπεδα, χώρους αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων, βιομηχανίες, τράπεζες, πυρηνικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια επεξεργασίας και διανομής πετρελαίου, μουσεία, καθώς επίσης και σε πολυάριθμες εμπορικές επιχειρήσεις. Τέλος σε ιδιαίτερα εμπιστευτική βάση τα προϊόντα της HTS προστατεύουν πολυτελείς κατοικίες σε όλη την επικράτεια.

Τον Δεκέμβριο του 2011 η HTS έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας δημιουργεί το e-hts.gr ένα εξειδικευμένο στα συστήματα ασφαλείας e-shop, το οποίο μετά από ολοκληρωμένη έρευνα της διεθνούς αγοράς επιλέγει για εσάς προϊόντα γνωστών κατασκευαστών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας, προσφέροντας σας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τα πιό απλά έως και τα πιό εξειδικευμένα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η High Tech Systems παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις περιμετρικής προστασίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Εστιάζουμε στην πρόληψη παρέχοντας ενημέρωση, σχεδίαση, προϊόντα υψηλής ποιότητας, επαγγελματική εγκατάσταση καθώς και άριστη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Εκτός από την παροχή υψηλής τεχνογνωσίας και ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο των επαγγελματικών συστημάτων περιμετρικής προστασίας η HTS έχει αποκτήσει την εμπειρία για την προμήθεια και εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας σε λιμένες, αμυντικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια, αερολιμένες, στρατόπεδα, χώρους αποθήκευσης , βιομηχανίες, τράπεζες, ηλιακά πάρκα, πυρηνικές εγκαταστάσεις, διυλιστήρια , μουσεία, καθώς επίσης και σε πολυάριθμες εμπορικές επιχειρήσεις. Τέλος τα προϊόντα της HTS προστατεύουν πολυτελείς κατοικίες σε όλη την επικράτεια. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι οι κύριοι στόχοι στην φιλοσοφία της High Tech Systems, για εμάς η συνολική ποιότητα δεν είναι μόνο μερικές λέξεις. Όλη η ανθρώπινη ομάδα μας ενδιαφέρεται για αυτόν τον τρόπο της εργασίας σε οποιαδήποτε θέση και εν ευρίσκεται.

 
Bookmark and Share